Trasee

…………………………………..DESCRIERE TRASEE…………………………………

 

1. Traseul Mov 1

movEste destinat in principal picilor de 4-7 ani, oferindu-le acestora in cadrul celor 10 jocuri prilejul de a-si testa abilitatile fizice si curajul in parcurgerea lor. De asemenea, datorita platformelor ce nu depasesc inaltimea de 2 metri, acest traseu poate fi folosit cu succes si de adultii care au oarecare teama de inaltime sau doresc sa faca o incalzire inaintea inceperii celorlalte trasee. Se termina cu o tiroliana pe care picii o vor cobori cu un scaunel special adaptat pentru ei.

 

2. Traseul Mov 2 (NOU!!!)

Un traseu nou care este destul de asemanator traseului MOV1, acesta fiind destinat tot picilor de 4-7ani. Platformele nu depasesc inaltimea de 2 metri.

 

3. Traseul Galben

g

Are un grad de dificultate putin peste cel mov, cu destinatie comuna – copii si adulti – presarat cu diverse jocuri atragatoare. Deliciul acestui traseu este reprezentat de cele 2 tiroliene consecutive. Platformele de pe acest traseu nu depasesc inaltimea de 3-4 metri.

 

 

4. Traseul Verde

verdeAcest traseu imbina placerea efectuarii jocurilor din ce in ce mai provocatoare cu adrenalina produsa de dificultatea sporita a acestor jocuri, a caror platforme ajung pana la 10 metri inaltime. Din aceste considerente, este traseul cel mai iubit de majoritatea practicantilor.

 

 

5. Traseul Albastru

albastruDeja trecem la un nivel superior, un nivel care incepe sa ceara forta si indemanare. Jocurile sunt mai dificile, pentru abordarea carora trebuie sa gasesti cele mai bune strategii de parcurgere … iar platformele ajung pana la 15 metri inaltime. Dar si satisfactia completarii acestui traseu este pe masura efortului depus.

 

 

6. Traseul Rosu

rosuEste cu siguranta un traseu care cere abilitati fizice, un traseu care poate fi considerat dificil, spectaculos, provocator. Cu multa jocuri dificile, finalizarea lui ofera o imensa satisfactie!

 

 

 

7. Traseul Negru 1

nDesavarsit. Fabulos. Un adevarat comando, cu jocuri ce se intrec in dificultate. Este un tur de forta, cu adrenalina curgand in valuri. Destinat tuturor cu varsta peste 16 ani care doresc sa simta gustul puternic al aventurii, incheierea acestui traseu cu platforme ce ajung la 20 de metri de inaltime te determina sa strigi: VICTORIE!

 

 

 8. Traseul Negru 2  (NOU!!!)

Un parcus cu mai multa adrenalina ce necesita energie, echilibru, forta si dorinta de distractie.
Pe toate elementele noului traseu avem parte de adrenalia maxima, platformele jocului fiind pozitionate la o inaltime de aproximativ 25-27 de metri.
Un indiciu principal din acest traseu este…bicicleta suspendata.

9. Traseul Portocaliu

portocaliuAcest traseu am putea sa-l denumim ‘Striga cat poti tu de tare’ povocarea de adrenalina este maxima, traseul fiind format din 6 tiroliene consecutive.