RO EN RU
Bine ati venit Localizare Tarife Evenimente Activitati Produse personalizate Blog Regulament
Media la Parc Aventura Magura Bacau
Parcul Aventura Magura

Langa Hanul Magura, la vreo 15 km de Bacau, spre Onesti, s-a deschis vineri un parc de aventuri. Daca va place cataratul prin copaci, mersul pe sarma, datul cu tiroliana, e pentru Dvs. Sunt mai multe trasee, pentru copii, adolescenti si adulti, exista personal de supraveghere, riscurile sunt destul de mici, pentru ca nimeni nu pleaca pe traseu fara asigurare si echipament de protectie.


S-a inaugurat Aventura Parc Magura Bacau

Două hectare de pădure din vecinătatea Hotelului Măgura Verde au fost transformate într-un parc de distracţii familial. Aventura Parc s-a deschis astăzi, la inaugurare fiind prezenţi primarul comunei Măgura şi Codruţa şi Ovidiu Budeanu, proprietarii investiţiei de 140 000 de euro, a treia de acest gen din ţară după cele de la Lucianca şi Braşov.
Traseele sunt faine, locaţia destul de ok, însă preţurile mi se par puţin cam mari: 32 de lei pentru un adult, 27 de lei pentru elevi şi studenţi, 22 de lei pentru copii (8-11 ani) şi 16 lei pentru pici (4-7 ani).

Sursa : kristofer.ro


S-a inaugurat Parcul de Aventuri Magura

Ieri, la Hotelul Magura Verde, a fost inaugurat primul parc de distractii tematic din judetul bacau, Parcul Aventura. Parcul se adreseaza deopotriva copiilor si adultilot care doresc sa petreaca mai multe ore catarandu-se in copaci, mergand pe sarme sau dandu-se cu tiroliana, in cadrul a opt trasee cu grade diferite de dificultate.

Investitia realizata de omul de afaceri Ovidiu Budeanu este de circa 140.000 de euro. “Vrem sa schimbam destinatia Hotelului Magura Verde – ne-a declarat Ovidiu Budeanu -, sa-l transformam intr-o baza de relaxare pentru copii si parinti. Parcul este destinat tuturor virstelor. Chiar si participantii la un teambuilding organizat in hotel se pot relaxa, in timpul liber, in parc”.

Pretul unui bilet pentru trei ore de distractie si aventura este de 32 de lei pentru un adult, 27 de lei pentru elevi/studenti, 22 de lei pentru copii intre 8-11 ani si 16 lei pentru copii intre 4 si 7 ani. Mai multe detalii, pe site-ul parcului.

Sursa:Ziarul de BacauAfaceri cu entuziasm, liane, tiroliene și adrenalină

Parcurile de aventură sunt definiția „afacerilor din pasiune“: investiții constante, profituri mici sau lipsă, însă satisfacții pe toată linia. Numai în ultimele două săptămâni au fost inaugurate două astfel de parcuri.

În alt capăt al țării, acelasi soi de business, lansat însă de un tip de antreprenori cu totul diferiți: în ultima săptămână din aprilie, în apropierea Bacăului a fost tăiată panglica Parc Aventura Măgura. Proprietari? Soții Codruța și Ovidiu Budeanu, familia din spatele Arena Mall Bacău, cu o avere estimată de Top 300 Capital la 28-29 milioane de euro. Față de proiectele imobiliare gestionate, investiția de 200.000 de euro făcută în parc pare un mizilic, însă, după spusele Codruței Budeanu, este mai degrabă o afacere de suflet: „Ideea mi-a fost dată de copiii mei, care fuseseră încântați în alte părți de acest mod dinamic de petrecere a timpului liber.“

Lucrările, spune ea, au durat cinci luni, iar „suma investită crește de pe o zi pe alta“, odată cu instruirea personalului și a adăugării de noi dotări tehnice. Ca în cazul tuturor parcurilor de aventură, poate cel mai important punct de bifat este cel al siguranței: „am luat toate măsurile pentru a evita accidentările, personalul nostru este pregătit permanent pentru a se evita astfel de evenimente, iar traseele sunt verificate zilnic, înainte de a se deschide parcul. Apoi, întrucât nu există asigurări specializate, am încheiat un tip de asigurare RCA pentru persoanele care  parcurg traseele.“

5 ani va fi perioada de amortizare a investiției de 200.000 de euro în parcul din Măgura, estimează Codruța Budeanu.
Sursa:Capital.ro


Parc Aventura Magura in analiza revistei Capital

Parcul de aventura de pe dealul Magura, care poarta chiar acest nume, “Parc Aventura”, inaugurat de curind de Codruta si Ovidiu Budeanu linga hotelul de trei stele “Magura Verde”, face parte dintre putinele perimetre dedicate acestui domeniu de loisir din Romania. Parcul a aparut intr-o analiza efectuata de revista “Capital” pe ideea ca parcurile de aventura au devenit definitia “afacerilor din pasiune” si in Romania. Analistii au remarcat ca in spatele afacerii se afla alt tip de antreprenori fata de investitiile din alte locatii din tara, familia Budeanu, cu o avere estimata de Top 300 Capital la 28 – 29 de milioane de euro, fiind cunoscuta mai ales pentru administrarea Arena Mall, din Bacau. Codruta Budeanu a declarat revistei ca investitia in parc este mai degraba o afacere de suflet: “Ideea mi-a fost data de copiii mei, care fusesera incintati in alte parti de acest mod dinamic de petrecere a timpului liber.” Investitia initiala de 200.000 de euro de pe Magura – mai aflam din Capital – va fi amortizata in cinci ani, dar suma investita creste zilnic, pentru instruirea personalului si adaugarea de noi dotari tehnice. (Petru DONE)
Sursa: Ziarul de Bacau


Utile
Cazare

Galerie Foto

Galerie Video

Меdia

Meniu Pici

Orar:
Luni - Joi: 10:00 - 19:00
Vineri - Duminica: 9:30 - 20:00
Vremea
Facebook Fan
Bine ati venit  Localizare  Evenimente  Contact                          Site gazduit de catre TalexWeb
Retro Jordan 13 DeadStock Size 7y NEW Authentic Original 2013 Air Jordan Retro 12 GAMMA BLUE Black/Gym Red SIZE 11cheap jordans for sale Nike Air Jordan 14 Retro Oxidized GreenNIKE AIR Jordan 1 SHADOW SIZE 11.5 bred lance mountain royal blue 4 6 concord 12 Mens Air Jordan Retro 13 Neutral Grey Size 8cheap jordans NIKE AIR JORDAN 1 Bred GS Sz US 7Y Black Red 575441-023 Banned!!Nike Air Jordan 5 Bel Air Size 9.5 Air Jordan Retro 7 GMP SZ 10.5cheap jordans for sale 5 US 10Nike Air Jordan XVI 16 Bred OG Sz 11.5 NDS lot 136059-061 navy cherry ginger xi Nike Air Jordan Son Of Mars Low Red Black White Size 12 Spizike Cement Concordcheap jordan shoes for sale Used Nike Air Flare Retro sz 9 Agassi Sample Jordan Kobe Tennis Federer McEnroeNike Air Jordan 11 Retro Low Red And Black Air Jordan 5 X Supreme Size 10.5cheap jordan shoes for sale DS 2014 NIKE AIR JORDAN 6 VI RETRO 'INFRARED' BLACK RED BRED UK 10 US 11Air Jordan Viii (8) Aqua Retro NIKE AIR JORDAN V 5 OLYMPIC 136027-133 SIZE 8.5-13 PREORDERcheap jordan shoes for sale Nike Air Jordan XIII 13 Retro "Barons" Basketball Shoes men size 9 yeezyNike Air Jordan 1 Retro High Nouveau Wolf Grey Mens Basketball Shoes 819176-009 Jordan Retro Gum Bottom Blue Xi Lowscheap jordans for sale Jordan Retro 4 Bred Size 11.5Mens Nike Air Jordan XX9 Sneakers New 1993 Nike Original Air Jordan 8 Bred Playoff Shoes OG VIII Vintage Retro 2007cheap jordans Nike Jordan New School Navy White Air Max Mens Basketball Shoes 768901-400DS Air Jordan Retro 1 OG High Chicago Sz-7y 2003 Nike Air Jordan XII 12 Retro French Blue White Silver Red Size 13 (661)cheap jordans Nike Air Jordan Future Low Blue White Mens Basketball Sneakers Shoes 718948-400