Intrebari si Raspunsuri

1.Aceste trasee sunt foarte dificile?
Traseele din parcul de aventura au nivel de dificultate gradual, de la foarte usor (mov) la foarte dificil (negru). In functie de abilitatea fiecaruia, traseele pot fi lejere la inceput, devenind insa o adevarata provocare fizica pe masura ce se parcurg trasee din ce in ce mai dificile.

2.Care este pretul unui bilet?
Informatiile despre tarife, reducerile acordate grupurilor, familiei sau scolii le gasiti pe pagina “Tarife”.

3.Ce se intampla daca ploua?
Activitatile din parcul de aventura sunt distractive si pe timp ploios. Totusi, din motive de securitate, parcul va fi inchis partial sau total in cazul furtunilor (fulgere), al vantului puternic sau al ploilor torentiale.

4.Daca venim din alta localitate, avem unde sa ne cazam?
Desigur. La aproximativ 50 m de parcul de aventura se afla complexul Magura Verde unde va puteti caza si unde puteti servi masa oricand doriti.

5.Ce fel de bucatarie are restaurantul dvs?
Pentru copii restaurantul Magura Verde ofera meniuri special create ce contin alimentele preferate de copii (degetele din piept pui cu cartofi, snitele, pizza, clatite, etc). Pentru adulti oferim preparate traditionale, internationale si specialitati culinare care raspund tuturor preferintelor.

6.Copilul meu poate fi insotit de catre un angajat al dvs?
Da , va putem asigura acest serviciu daca dumneavoastra achitati contravaloarea serviciului suplimentar solicitat.

7.Se pot organiza si teambuildinuri la Magura Verde?
In mod frecvent organizam pentru companii teambuildinguri care se pot desfasura pe durata a 3 zile, pana la teambuildinguri care dureaza numai cateva ore. Putem sa oferim alternative de destindere, recreere, sport si distractie personalizate pentru fiecare grup in parte . Pentru detalii referitoare la organizari de evenimente va rugam sa sunati la numarul 0726.718.874.

8.Doresc sa vin cu un grup de scolari la Parc Aventura Bacau. Exista si atractii pentru cei mici ?
Sigur ca da.. Parc Aventura Bacau este pentru toti, insa avem un spatiu amenajat special pentru cei mici. Mai multe vedeti accesand www.locdejoacabacau.ro

 

Pentru detalii si raspunsuri ne puteti contacta la nr. de telefon: 0729.157.387 / 0726.718.874